Interviewers gezocht!

Profielschets

Ben je op zoek naar een afwisselende en flexibele bijbaan en vind je het leuk om mensen te interviewen? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde interviewers voor de meest uiteenlopende marktonderzoeken.

 

Er komen dan ook afwisselende werkzaamheden voorbij. Zo ga je bijvoorbeeld voorbijgangers of klanten die net uit een winkel stappen inter­viewen voor een marktonderzoek, of interesseer je mensen voor deelname aan een product- of een smaaktest. De data wordt meestal via een tablet ingevoerd, dus het is wel belangrijk dat je hier mee kan om gaan.

 

Voor alle duidelijkheid, dit is geen commerciële functie. We vragen je niet iets te gaan verkopen. Je ontvangt voor elk onderzoek een uitgebreide instructie.

 

Bij RSVO zijn wij altijd op zoek naar mensen zoals jij. Wij nodigen je dus graag uit om te solliciteren. Onze onderzoeken vinden plaats door heel Nederland, dus interviewers verspreid over het hele land zijn van harte welkom!

Functie-eisen
  • Je spreekt en schrijft goed de Nederlandse taal;
  • Je bent enthousiast, je praat makkelijk en kan goed luisteren;
  • Je bent geïnteresseerd in mensen en hun meningen;
  • Je bent representatief; je kunt goed zelfstandig werken;
  • Je bent bereid om eventueel in het weekend of ‘s avonds te werken.

 

Als interviewer bij RSVO werk je op oproepbasis. Hoeveel je werkt is afhankelijk van jouw beschikbaarheid én de onderzoeken die er lopen. Je krijgt per onderzoek uitbetaald. Je hoeft je dus niet vast te leggen voor het aantal uur dat je beschikbaar bent, dat wordt per onderzoek met je afgesproken.

 

Wil je meer weten? Bel dan naar 075 631 93 20 of stuur een mailtje naar mail@rsvo.nl

Reageren op deze vacature kan met het onderstaande formulier. Na je reactie nemen we binnen een week contact met je op.

Meld je je aan, dan vragen wij om je BSN, IBAN en eventueel KvK nummer. Verder ontvangen wij graag je CV en een recente pasfoto.

Call Now Button